Nieuwe verschijningsdatum

Ondertussen weten de voetballiefhebbers de weg naar de website www.hansnijland.nl goed te vinden. Het boek ‘Boerenbluf op de Transfermarkt’ is al meer dan 300 keer via een pre-order besteld. Door alle coronamaatregelen is besloten om de verschijningsdatum aan te passen naar woensdag 31 maart aanstaande.

Samen met Tom Knipping (redacteur van de VI) en Marieke Derksen (uitgeverij Inside) hebben we de afgelopen weken de laatste hand gelegd aan de realisatie van het boek. Het script is vorige week maandag door de uitgever aangeleverd bij de drukkerij. De verschijningsdatum stond in februari gepland. Echter, door de verlenging van de coronamaatregelen is de verschijningsdatum verschoven naar woensdag 31 maart 2021. Wellicht heb je in de media al vernomen dat diverse uitgeverijen hebben besloten het uitgeven van boeken ietwat door te schuiven. Immers de boekenwinkels zijn gesloten en ook een presentatie is vanwege de maatregelen maar zeer beperkt mogelijk.

Ik hoop op begrip voor deze verlate verschuivingsdatum. De 10 winnaars (van de eerste actie) krijgen bericht wanneer ik het boek persoonlijk kom langsbrengen.

Met vriendelijke groet,
Hans Nijland

Boek Hans voor een lezing of presentatie!